bygga nytt inredning

HALLINSPIRATION – NYTT OCH GAMMALT

Hallinspiration tänkte jag att det var dags för idag. Ni har ju visserligen sett lite förut, men jag tänkte vara lite mera detaljerad idag. Kan det vara nåt?

Efter en hel del plockande med saker fram och tillbaka är jag nu nöjd. Åtminstone för stunden. Ja, ni vet ju vid det här laget att det inte ser likadant ut speciellt länge. Alldeles för roligt att ändra och testa nya kombo’sar.

Det vita skåpet från Chilli köpte jag begagnat på blocket då jag flyttade till lägenhet för 4,5 år sedan. Ett par röda färgklickar fick lysa upp högst upp.

Hallinspiration
Hallinspiration

Samma vy fast från en annan vinkel. Hallen på gränsen till vardagsrummet Byrån hade jag och syrran i vårt barnrum, full med dockkläder och leksaker.

Hallinspiration

Byrån är rätt sliten och skulle behöva slipas och målas om. Det ska jag göra vilket årtionde som helst 🙂 Lampan heter Bradford, leverantör Eglo.

Hallinspiration

Vasen är från Ernst. Här hittar du en massa fina vaser från det varumärket.

Den knasiga trägubben med hår fyndade jag för 20 kronor, eller nåt, för massor med år sedan. Jag har haft den framme i princip sedan dess, så PPA-värdet (PrisPerAnvänding 🙂 ) är försumbart kan man säga 🙂 För ett par år sedan fick den en kompis i form av en platt trägubbe. Just den gubben finns inte kvar, men här är ett par andra som jag är lite sugen på. Kanske de där två på byrån vill ha några fler kompisar?! Här finns en massa andra roliga och fina inredningsdetaljer att frossa runt bland.

Teak-ljusstakarna fick jag från mamma och pappa. De är gissningsvis från 50- eller 60-talet. Framför ljusstakarna finns en teatermask som jag fyndade på loppis då jag och dottern hade en mysdag. Och till höger om den ligger en liten bit av en gammal stubbe som jag fyndade i Andreas trädgård innan jag flyttade dit. Den trädgård som vi nu byggt nytt hus i. Det hus som vi nu håller på att inreda för fullt med gammalt och nytt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.