inredning

SAKER PÅ VÄGGARNA GER OMBONAD KÄNSLA

Att ha saker på väggarna ger ombonad känsla tycker jag. Håller ni med mig? Jag gillar inte helt kala väggar eller bara nån enstaka liten tavla. Som jag berättat förut har vi nu fått upp en hel del på väggarna, efter en del velande hur vi ska ha det.

Det här möter en när man kommer innanför dörren. Ljus och en stor tavla på den vänstra väggen.

saker på väggarna
Saker på väggarna som ska återspegla vår personliga stil

Vi har ju ganska nyligen slagit ihop våra hem. Då gäller det att synka ihop de olika sakerna i till viss del olika stil. Det har varit lite av en utmaning, men samtidigt roligt. Och vi har också köpt en del nytt.

De här här smidesljusstakarna hade Andreas innan vi träffades. Dem gillar jag jättemycket och ville gärna att de skulle få en framträdande plats. De fick en bra plats tillsammans med tavlan. Den har jag fått av mina föräldrar i 40-årspresent. Lite extra roligt är det att det är en Enköpings-konstnär som målat den. Tavlan är målad som en ögonblicksbild från en natt i Stockholm berättade han vid en utställning jag var på.

saker på väggarna

Och här en helhetsbild över hur det ser ut då man kommer innanför dörren. Här är ett inlägg om lite av hallen med den vita byrån från ett annat håll. Jag vill att det ska återspegla vår personlighet och personliga stil, men samtidigt vara välkomnande för våra gäster. Det är i alla fall tanken.

Igår fick vi vår tredje spruta. Jag fick ont i armen och började frysa redan igår kväll. Har haft lite feber hela natten tror jag. Imorse hade jag fortfarande lite feber, värk i armen som strålar ner i långfingret och lite huvudvärk. Andreas verkar klara sig med bara värk i armen denna gång. Det verkar vara väldigt olika hur man reagerar.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.