inredning

HR DESIGN – HANDGJORT I NORRLAND

HR design – handgjort i Norrland, som de säger själva. De jag pratar om är Hanna och Robert som designar och tillverkar galet fina inredningsdetaljer där jag vill ha typ allt.

HR design - handgjort i Norrland

På min önskelista till mitt kalas i helgen stod ”typ vad som helst från HR design”. Och vet ni!? Jag fick den här grymt fina blockljushållaren med drivved.

HR design - handgjort i Norrland

Helt hopplöst att fota den och göra den rättvisa. Den är så mycket snyggare i verkligheten, tycker jag. Här hittar du blockljushållare i olika storlekar. Och här kan du hitta galet mycket coolt! Kolla även in Hannas Insta. Så mycket härlig inspiration. Och nej, det är absolut inget betalt samarbete. Jag tycker bara det är kul att stötta småföretagare som gör bra grejer.

HR design - handgjort i Norrland

Och här är förresten en flaskljushållare och en mössa som jag vann därifrån. Lite snabbt fotad med arbetskläder 🙂 Som sagt, HR design – handgjort i Norrland. Vem vill inte ha det liksom?! 😉

Vilken helg vi hade! Först kalasförberedelser och kalas hela lördagen. Bad, middag och Så mycket bättre på kvällen. Och igår lastade jag bilen full med skräp och körde ner till Återbruket medan Andreas gjorde klart det sista på trädäcket. Äntligen! Soligt och fint, men rätt kallt. Nu verkar kylan komma.

Då var det dags att ta sig an en ny vecka. En lite annorlunda vecka. Tisdag – torsdag är jag på tjänsteresa i Finland. Ser fram emot ett besök och möten på vårt andra kontor.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.