inredning

LITE NYTT PÅ SOFFBORDET TILL HÖSTEN

Det har fått komma fram lite nytt på soffbordet nu till hösten. Vasen, eller lerkruset, eller vad man nu ska kalla det, köpte jag redan i vintras. Tänkte mig att den skulle vara fin till nya huset.

Den har än så länge stått i ett par olika fönster, men nu fick den komma fram lite mera. Hitte-på-blommorna fyndade jag på rea på Jysk. Jag börjar gilla den butiken mer och mer. Tyckte att det bara var skräp förut. Jag vet inte om det är Jysk som steppat upp lite eller om det är jag som ändrat mig, men hur som helst kan jag numera hitta fina saker.

Lite nytt på soffbordet - lerkrus och hitte-på-blommor
Lite nytt på soffbordet – lerkrus och hitte-på-blommor

Igår jobbade jag hemifrån, men idag är det på plats på jobbet som gäller igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.