en blogg för att utmana

OM MIG

Jag heter Lena, är 28 nyss fyllda 35 men är inne på mitt 53:e levnadsår, om ni förstår. Känner mig alltså betydligt yngre än vad passet visar. Har tre utflugna barn, två söner och en dotter. Jag är född och uppvuxen i Uppsala, men bor sedan snart 30 år i Enköping. Är civilekonom och jobbar i en chefsroll. Gör allt för att inte uppfylla fördomarna om hur mossigt man är som ekonom och chef 🙂

Skriver om sånt som jag gillar; kryddar mina vardagsinlägg med vandringsturer, träning, resor, DIY och hälsa i största allmänhet. Sånt som gör gott för själen, helt enkelt. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Jag började blogga för att jag ville utmana mig själv och utveckla min kreativa del av min annars fyrkantiga Excel-hjärna. Behövde också träna på att softa. Jag som fylld av energi aldrig nöjt mig med att ”bara” jobba heltid, behövde också lära mig att ta det lugnt eller på andra sätt ta hand om mig själv.

Här och här hittar du två populära inlägg där du kan lära känna mig lite mera.

Här hittar du mitt Instagramkonto

Här hittar du mitt Facebookkonto

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv