livet

Långt förhållande och Cream-klänningar hos Valja Mi

Vi hade så trevligt igår kväll med våra gäster. De har varit tillsammans sedan hon var 13 och han 15. Jag har känt dem sedan dess. Är så imponerad över att de lyckats få till det under livets resa. De stannade hos oss över natten. Så mysigt att kunna sitta och småprata till frukosten också. Vi tog en liten prommis ner till sjön innan de åkte.

Sen var det dags med en tur till stan för att lämna in några vår- och sommarskor för lite uppfräschning. Jag var tvungen att dra i handbromsen utanför Valja Mi också. Orsaken denna gång var att jag förälskade mig i en jeansklänning, från Cream, som jag såg i skyltfönstret då vi var på konstrunda. Är den inte supersnygg?! När jag fick på mig den så blev jag osäker. Tycker liksom att jag ser gravid ut i den.

 

Jeansklänning från Cream

Jeansklänning från Cream

Provade en annan Cream-klänning också, i helt annan stil. Lite knepig färg för min del. Tycker att jag ser lite blek i den här typen av färgskalor. Men jag tycker fortfarande klänningarna är så fina.

Creamklänning

Creamklänning

Medan jag provade klänningar så ägnade sig maken åt delarna till det manliga 104-kilosmonstret. Ni kommer att förstå inom kort varför det är ett monster.

Monsterdelar

Monsterdelar

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Vita Hemligheter
    14 april, 2012 at 05:14

    Jeansklänningen var jättefin:)
    Önskar dig en trevlig lördagkväll!
    Kram Emma

  • Reply
    Fru Sederblad
    15 april, 2012 at 08:12

    Jag tyckte båda klänningarna var superfina! Riktigt, riktigt fina!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.