resor - långa & korta

New York-planering och något manligt

Det planeras för dotterns NY-resa. Hennes första resa dit, med oss, berättade jag om igår. Nu ska hon åka på studieresa med skolan i 13 dagar.

NY-resenär

NY-resenär

Hon går på Internationella gymnasiet i Uppsala. Denna skola drivs av Folkuniversitetet som i sin tur dragits igång av ett antal universitet. Varje år får eleverna åka utomlands. Skolan bekostar ”allt”. Det enda man betalar är maten (vilket man ju gör även hemma) och visum för ett par hundralappar. De fokuserar hela läsår två på sitt resmål genom att väva in det med geografi, språk, kultur- och idéhistoria, historia o s v. Är det inte fantastiskt?! Vi var på info på skolan igår kväll. Nu börjar det närma sig…

Idag släpade maken hem något mycket manligt och ser ut som ett monster och väger 104 kg och är något man inte kan leva utan.

 

Något manligt

Något manligt

Det som är gott för makens själ är ju på sitt sätt även gott för min själ, tröstar jag mig med. Berättar mer om det senare när jag kan visa mer.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Det manliga monstret är på plats - Gott för själenGott för själen
    22 mars, 2017 at 07:26

    […] Här och här berättade jag om det manliga 104-kilos-monstret som maken släpat hem. Igår eftermiddag kunde han inte hålla sig längre från att montera, trots kylan ute. Monstrets placering lämpar sig bäst i utemiljö, men han fick en snilleblixt. Jag kan ta in delarna och montera i vardagsrummet så kan jag rulla ut den sen. Jag hade alltså monsterdelar i hela vardagsrummet innan jag åkte till stan igår. När jag kom hem så var han nästan färdig som tur var och kunde rulla ut monstret. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.