trädgård

Det manliga monstret är på plats

Här och här berättade jag om det manliga 104-kilos-monstret som maken släpat hem. Igår eftermiddag kunde han inte hålla sig längre från att montera, trots kylan ute. Monstrets placering lämpar sig bäst i utemiljö, men han fick en snilleblixt. Jag kan ta in delarna och montera i vardagsrummet så kan jag rulla ut den sen. Jag hade alltså monsterdelar i hela vardagsrummet innan jag åkte till stan igår. När jag kom hem så var han nästan färdig som tur var och kunde rulla ut monstret.

 

Monster

Monster

Förstår ni vad jag menar?! 104 kg tung och 256 cm bred och 120 cm hög. Fattar ni?! Den ser ju ut som ett monster framför den härliga utsikten vi har. Jaja, det manliga måste ju få sig en boost ibland också.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  LissAnna
  15 april, 2012 at 06:57

  Okej! Jag kommer till sommaren, ser det ut som.;-) Kram Stina

  • Reply
   Lena
   15 april, 2012 at 08:13

   Du är välkommen 🙂

   Kram Lena

 • Reply
  Fru Sederblad
  15 april, 2012 at 08:11

  Oj, då!! En sak är ju säker… och det är vad ni ska göra till sommaren… ;-).

  • Reply
   Lena
   15 april, 2012 at 08:14

   Eller hur!

 • Reply
  Bromans Bravader
  15 april, 2012 at 10:50

  Hahaha… Jisses!!!

  • Reply
   Lena
   16 april, 2012 at 08:14

   Joru’ 🙂

 • Reply
  Helene
  16 april, 2012 at 07:43

  Alltså, min sambo får inte läsa din blogg efter det här inlägget (inte för att han läser bloggar öht men om han nu skulle så får det inte bli din). Då kommer han genast rusa iväg och införskaffa en sån där jättegrill. & nog för att den är fin men vi har ju en grill, och han börjar snacka om att byta ut den. Så han får inte få några idéer 🙂

  Men oj va du ska få god mat i sommar!

  • Reply
   Lena
   16 april, 2012 at 08:10

   Nä, det är nog bäst det. Jag tror det smittar sånt där 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.