livet

Påskgodis för vuxna

Idag var vi bjudna på påskbuffé hos mina föräldrar i Uppsala. Vi såg till att komma iväg i god tid så att vi skulle hinna handla lite påskgodis till oss vuxna också. Det fick bli det här:

Påskgodis för vuxna

Påskgodis för vuxna

Det har känts som min Iphone 1 har gjort sitt. Den krånglar en del, hänger sig,  ibland går det inte att svara när det ringer, man ser inte alltid när någon messat o s v. Då är det ok att köpa en ny, va? Och paddan då? Maken hade en iPad i tjänsten förut. Det var ok att låna den privat också. Den var så himla smidig, framförallt då man är på resande fot. Vi ska ju snart ut på en liten resa, så vi lyxade till med en sån också. Jag föredrar att cash’a av saker jag köper, gillar inte krediter eller långa bidningstider. Faktum är att det är så pass förmånligt att betala av per månad ihop med abonnemanget att jag gick med på det.

Hos mamma och pappa var maten och fikat gott förstås. Men det allra bästa var att jag hittade den här tuppen:

Påsktupp

Påsktupp

Åh, vad jag gillade den. Himla fin design och genuint hantverk. Mamma lovade att försöka få tag på en till.

Imorgon berättar jag om ett riktigt kanonställe som vi hann med också. Har längtat efter ett besök där.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.