livet

FÖRBEREDELSER I VÄNTANS TIDER INFÖR JUL

Det blir lätt en hel del förberedelser i väntans tider inför jul. Jag har dragit ner oerhört mycket jämfört med när jag var ung. Då ville jag hinna med så mycket. Baka en massa, göra en massa egen mat och godis, eget pynt samtidigt som det gärna skulle kaklas om ett badrum eller så.

Förberedelser

Men nä, inte nu. Nu värdesätter jag annat. Vi har pyntat lite ute. Andreas har gjort den där adventsstaken vid entrén och jag har fixat lite inne.

Till julens förberedelser hör ju också julklappsinköp. Det vill jag inte göra avkall på. Jag köper inte för så hiskeligt stora summor som jag hör och märker att andra gör. Visst, jag köper ju kanske inte enbart ett par strumpor typ. Nånting extra blir det allt.

Idag ska vi till Erikslund, som är ett shoppingcentrum i Västerås, för att köpa lite klappar. Några köpte vi på julmarknaden förra helgen, några på nätet, några här i vår lilla håla och resten får bli i grannkommunen. Bara att dra på munskydden igen då!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    FREEDOMtravel
    11 december, 2021 at 09:42

    Vi är ganska dåliga på det där med julförberedelser, men idag ska vi fixa. Vi får nämligen gäster på julbord, och de har inte bott i Sverige så länge så vi ska försöka visa upp lite svenska traditioner (dock utan fläskkött ;))

    • Reply
      Lena
      12 december, 2021 at 08:06

      Mysigt! Jamen då gäller det att vara på tå och fixa till det lite svenskt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.