livet

HÄRLIG HELG

Vilken helg vi haft. Inte så mycket vila, men desto mer skönt kroppsarbete. Ni anar inte vad snygg jag blivit. Efter ett antal dagars stensättning i strålande sol så får man värsta brännan. Bruna armar och rygg, men kritvita ben, fötter och händer! Det är den senaste trenden. Det visste ni va?!

Härligt när dottern kommer och serverar såna här härliga smothis'ar (alldeles nyphittat ord).

Härligt när dottern kommer och serverar såna här fräscha smoothis’ar.

Vaknade full av energi imorse och hade inte tålamod att vänta på att någon skulle behaga vakna och ge mig frukost på sängen. Blev uppvaktad ändå med en slottsweekend och två böcker. Tack, älskade familj! Helt i min smak. Sen blev det lite tårta som svärmor gjort, hos svägerskan. Toppade dagen med poolhäng. Mmmyyys.

Och Loreen, jag säger bara Loreen! Det bästa av allt är att hon kommer till Gatufestivalen (28-30/6) i Enköping den 29/6. Vi måste försöka komma iväg.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.