hälsa & friluftsliv

Jag har antagit en utmaning

Alla vet ju att det är bra att röra på sig. Om man motionerar 30 minuter varje dag är man snäll mot sig själv. Jag har haft fullt upp under våren med mitt nya softa liv och softat till det även när det gäller motionen. Inte så listigt, jag vet. Men den här härliga tjejen har fått mig på andra tankar. Hon har inspirerat mig till att ta tag i rör’andet igen.

Jag funderade en stund innan jag hakade på. Är en sån person som håller vad jag lovar och då även gentemot mig själv. Men i min iver att mjuka upp mitt fyrkantiga jag så tänkte jag  att det är väl bättre att jag hinner med några dagar i veckan än inte alls. Det har resulterat i att jag alltså brutit löftet mot mig själv ett par dagar, men väljer att fokusera på då jag faktiskt lyckats. Heja mig!

Förresten, läs gärna Heléns blogg. Hamnade där då hon precis beskrivit att hennes sambo var på krogen med en kompis och befarade att de skulle komma hem mitt i natten och  spela gitarr på högsta. Hon planerade att gömma gitarrerna och bygga en gång från ytterdörren in till bastun så de kunde sova där. Otroligt skön humor!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Bromans Bravader
    28 maj, 2012 at 07:53

    Helt rätt, man ska fokusera på det man gör, inte på det man inte gör.
    Heja dig!!!
    Kram

    • Reply
      Lena
      29 maj, 2012 at 05:15

      Tack 🙂

  • Reply
    Helene
    28 maj, 2012 at 08:29

    Fina du, jag rodnar ju av så fina ord 🙂

    & jag har också missat två dagar eftersom jag i min iver att köra 30 minuter varje dag tom tog en timme häromdagen, i converse. Så sen i fredags har jag haft ont, så ont. Men nu börjar det ordna upp sig 🙂

    & vi skulle ju inte skälla när vi missade, det är sånt som händer. Sikta mot stjärnorna du vet…

    Kram

    • Reply
      Lena
      29 maj, 2012 at 05:16

      <3

  • Reply
    Stina
    29 maj, 2012 at 10:34

    Kram till dig du goa.:-)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.