livet

Grattis, motorcyklar och kakelsättning

Jag i Rosemunde- resp Custommade-linnen

Jag i Rosemunde- och Custommade-linnen

Det är tydligen Lena idag. Syrran grattade i förskott igår. Jag har noll koll. Grattis till mig då! Hihi.

Dundrande motorcyklar har hörts i stan sedan igår. Idag är det Mälaren runt för 27:e gången. Man samlas i Solna och kör Mälaren runt på motorcykel. Det pratas om upp emot 25.000 deltagare, varav cirka 2.000 stannar i Enköping och partajar på Motorgården. Kul jippo. Har deltagit både med och utan motorcykel. Inte 27 gånger dock.

Nu bär det av till mina föräldrars sommarstuga, inte så långt härifrån. Vi ska hjälpa dem att sätta kakel i köket och att fixa till avloppsbrunnen så kommungubbarna blir nöjda. Vi tar husvagnen med oss för päronen har tänkt bjuda på sill och nubbe och något grillat och vin, tror jag det var. Kul att umgås samtidigt som man gör lite nytta.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta
  18 augusti, 2012 at 01:21

  Grattis Lena!

  Fint att fira med lite gott ikväll. Husvagn är grejen, så bra!

  Kram

 • Reply
  Paulina
  18 augusti, 2012 at 02:21

  Låter som en härlig plan!
  Och snygg är du också!
  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.