livet trädgård

Hasselnötter & Sista semesterdagen-ångest

Hasselbuske

Hasselbuske

Vi har en hasselbuske på tomten som kom med köpet, så att säga. Härom sistens så upptäckte maken att det kommer nötter. Massor. Hur coolt är inte det att gå ut och hämta egna hasselnötter inför advent- och julhelgerna?!

Imorgon är det dags att jobba på riktigt. Jag har ju fuskat i 1,5 vecka och sedan haft en vecka semester till. Men nu är det slut. Det spelar ingen roll hur mycket jag än har trivts på mina olika arbetsplatser så har jag ändå haft ångest när semestern är slut. Det är ju så härligt att vara ledig och göra det man känner för, umgås med familj och vänner. Få chans att göra lite nytta, se sig om i Sverige eller utomlands eller bara softa hemma. Men, det är ju förstås så att om jag hade konstant semester så skulle jag klättra på väggarna. Bokstavligen. Så jobbet, here I come.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  creando
  15 augusti, 2012 at 08:49

  Det är allt lite vemodigt när semestern är slut. Så vi börjar titta på semesterresa till vintern. Bara för att ha något härligt att se fram emot. Å andra sidan kommer man väldigt snart in i rutinerna igen, när jobbet börjar, och det känns rätt bra det med 🙂

  Kramar

 • Reply
  helenasenklavardag
  15 augusti, 2012 at 09:25

  Det låter som du är klar med din semester!! Så ha det gott på jobbet!
  Kram Helena

 • Reply
  Lotta
  15 augusti, 2012 at 11:59

  Det blir bra, tror jag! Konstant ledigt…det är inte samma sak som en skön semester.

  Ha en fin dag imorgon!

  Kram

 • Reply
  Helene
  16 augusti, 2012 at 06:57

  Åhh I know. Min sista är i morgon och jag börjar redan vrida & vända på mig av att behöva börja jobba igen. Jag hade kunnat vara ledig en månad till. Minst. Skulle gärna vara ledig så länge att man riktigt tröttnade på att vara ledig och med stor glädje och lust börja jobba igen.

  Men men, det är skönt att mjukstarta i alla fall 🙂

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.