livet

Mingel & modevisning

Intill Tullhuset ligger nyöppnade Kajplats 9. Huset ligger precis vid vattnet intill bostäder. Skulle kunna tänka mig bo där när det väl är lägenhetsdags. Så himla fint.

Intill Tullhuset ligger nyöppnade Kajplats 9. Huset ligger precis vid vattnet intill bostäder. Skulle kunna tänka mig bo där när det väl är lägenhetsdags. Så himla fint.

Bakifrån-bilder eftersom jag inte har modellernas ok. Ingen idé att jag försöker chansa på att jag minns rätt vad det gäller märken. Men galet fint var det.

Bakifrån-bilder eftersom jag inte har modellernas ok. Ingen idé att jag försöker chansa på att jag minns rätt vad det gäller märken. Men galet fint var det.

Som sagt så var jag bjuden på Höstmys på Tullhuset. Först bjöds det på bubbel (för bil eller cykel) och fantastiska snittar. Hilda, som har en hudvårdshörna på Tullen, hade gjort snittarna själv! Det var huuuur många som helst och huuur goda som helst. Sedan var det modevisning av höstens nyinkomna plagg från Valerie, Hunky Dory, Odd Molly, Chill Norway, Sebago m m.

Den här toppen från Rosemunde var så himla fin. Den är jag spekulant på.

Den här toppen från Rosemunde var så himla fin. Den är jag spekulant på.

De har ju även inredning där. Men det var ju inte så mycket modevisning av de produkterna.

De har ju även inredning där. Men det var ju inte så mycket modevisning av de produkterna.

Tullen fyller två år om två dagar. Trots det så känns de väldigt etablerade. Mycket tack vare att de är så gulliga, tror jag. Och har rätt saker. Förresten. I vilken annan butik möts man av en kram, vid ett sånt här tillfälle. De kanske finns, men inte har jag varit med om det i alla fall.

Visst ja. Nä, jag köpte inget. Faktiskt. När de har 15% + en lott så är det ju lätt att gå bananas, men jag orkade helt enkelt inte. Åker tillbaka en annan dag istället. Det blev ändå en stor behållning efter denna supertrevliga kväll.

Tack och adjö för den här gången!

Tack och adjö för den här gången!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  lifessilverlining
  14 september, 2012 at 08:16

  åh där hade jag också velat vara, de är väldigt gulliga och har helt rätt saker jämt så det är svårt att gå därifrån tomhänt:) kram Nilla

 • Reply
  Tulle
  15 september, 2012 at 04:48

  Mysigt ställe även för oss grabbar. Bra kläder och service. Kanske lite dåligt sortiment men det beror oss, fler av oss och och sortimentet ökar. Kanske även en herrhörna på sikt.

  • Reply
   Lena
   16 september, 2012 at 05:03

   Jaha, en sån med conjak och cigarrer;-)

 • Reply
  Linda
  16 september, 2012 at 02:24

  Vad trevligt det där såg ut. Är faktiskt lite avundsjuk, ville också följa med. 😉

  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   16 september, 2012 at 04:55

   Jättemysigt var det!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.