livet umgänge

Sorg i hjärtat

Härligt med massor av frukt hemma

Härligt med massor av frukt hemma

Det är med sorg i hjärtat som jag har avbokat deltagande i Bloggdagen nästa helg. Jag får helt enkelt inte ihop tillvaron om jag åker.

Jag vet hur kul det var förra gången, då jag inte ens hade egen blogg. Jag kan tänka mig hur kul det skulle ha varit att vara med nu när jag har egen blogg. Men, förhoppningsvis blir det fler träffar. Kanske någon i Stockholm…

Fick också frågan av vänner om vi ville hänga med på värsta vinprovningskryssningen. Den har vi också tvingats säga nej till. Så mycket som ligger på just på hösten, för vår del. Och det är ju faktiskt så att jag håller på att träna på att sansa mig och ta det lite lugnt.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sara
  6 september, 2012 at 08:22

  Åh det var trist att läsa! Speciellt om du varit inställd på att vara med – blir säkert superkul!! Det går fler tåg…
  Kram Sara

 • Reply
  Milla
  6 september, 2012 at 08:23

  Åh tråkigt att det blev så med blogggträffen. Men tänk, jag saknar verkligen en bloggträff häromkring i Mälardalen! Finns ju ett helt gäng tjejer här runtikring som bloggar. Tänk vad roligt det skulle vara att ha någon slags träff, t o m en slags mini mer spontan… det har jag tänkt på flera gånger under det här året, men inte orkat tänka så mycket längre tyvärr. kram Milla

  • Reply
   Lena
   7 september, 2012 at 08:11

   Det hade varit superkul!

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  6 september, 2012 at 08:32

  Det är tråkigt men klokt och nödvändigt med sådana prioriteringar och beslut, man kan ju inte vara överallt. Jag brukar säga till barnen att roliga saker blir inte roliga om det är för många roliga saker för då hinner man liksom inte ha roligt för att det blir stressigt… Stor kram till dig!

  • Reply
   Lena
   7 september, 2012 at 08:10

   Ska försöka tänka på det 🙂

 • Reply
  Suss
  6 september, 2012 at 09:36

  Tråkigt men man kan inte vara med på allt!
  Blir inte kul om man ska ”pressa” in det….

  Hoppas helgen blir bra ändå.
  Kram Suss

 • Reply
  Lotta
  7 september, 2012 at 12:00

  Trist men du gör rätt som prioriterar. Det kommer säkert fler möjligheter!

  Stor kram till dig!

  Ps. Underbara pinnar du har

 • Reply
  BeA
  7 september, 2012 at 08:50

  Finaste finaste… det kommer fler tillfällen… ja allt det där vet du ju… 😉
  Njut solen i dag fredag och läppja på en kaffe!
  Kramen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.