inredning umgänge

Tänk att jag vann!

SONY DSC SONY DSC

aw-eventet i veckan, så skulle man instagramma produkter i butiken för att ha chans att vinna. Och jag bombarderade verkligen Helen med bilder för det fanns ju så vansinnigt mycket snyggt. Utan att jag var beredd på det så ropade hon upp mitt IG-namn Gottforsjalen.

SONY DSC

Tänk att jag vann den här fina jackan/kavajen från Selected Femme. Blev så glad! Det stod ju liksom mitt namn på den.

SONY DSC

Coola blixtlås på ärmarna.

SONY DSC

När det höll på att börja skymma kom jag på att jag glömt fota vinsten. Slet på mig nåt som jag trodde skulle matcha hyfsat och tvingade med mig maken ut i snålblåsten. Kan jag avslöja att jag upptill är helt ofixad vad gäller make up och hår. Nertill har jag raggsockor och foppatofflor. Blogghemlis som säkerligen många känner igen sig i.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  28 oktober, 2014 at 08:51

  Riktigt snygg jacka! Grattis!
  Kram Helén

 • Reply
  Susanne
  28 oktober, 2014 at 08:58

  GRATTIS, va roligt!!
  Supersnygg är du:)

  Haha, ja det är bloggvärlden i ett nötskal det;)

  Ha fn fin dag
  KRAM

 • Reply
  Åse
  28 oktober, 2014 at 06:38

  Grattis !! super snyggt. Kram åse

 • Reply
  Linda
  29 oktober, 2014 at 07:44

  Så himla snygg kavaj. Blir allt lite avis.

  Kram Linda

 • Reply
  Den där Victoria
  29 oktober, 2014 at 09:27

  Grattis till snygg kavaj, den vad verkligen som gjord för dig. Kul kuriosa om det som är utanför bild, det är ju verkligen bloggvärlden i ett nötskal det 🙂 .

  Kram Victoria

 • Reply
  Jämtlandshanna
  29 oktober, 2014 at 09:44

  Å stort grattis!!
  Ja, det är mycket på sidan om i bilden som man inte vill visa 😉
  Kramar

 • Reply
  ulrica
  29 oktober, 2014 at 09:57

  Supersnygg kavaj och det var verkligen helt rätt person som vann den, passar utmärkt till dig och din klädstil.

  Haha.. jag hade gärna sett en helkroppsbild på raggisarna och foppatofflorna :).. och visst är det som du säger! Samma sak hemma, ska man fota ena delen av soffan så ligger allt bråte på andra sidan :).

  KRAM

 • Reply
  Katarina
  30 oktober, 2014 at 12:00

  Halloj!
  Men å så snygg du är…fast jag hade gärna sett de där raggisarna i foppa också..haha..
  Jag har en liknande som jag gillar mycket. den är ju både snygg och tuff o cool samtidigt..;)
  Vilket event ni var på! Ser urkul ut.
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.