trädgård umgänge

Is, vår och roligheter

När jag låg och sov som skönast i söndags morse så lånade maken kameran. Han fick syn på alla regndroppar som frusit till is under natten. Naturen är vacker. Om inte alltför lång tid så är den japanska lönnen översållad med små vackra lönnlöv.

Idag har det faktiskt varit soligt och varmt. Sådär skönt vårigt. Att det sen blåste så bilen höll på att åka av motorvägen det får man försöka förtränga. Det var ju trots allt varmt.

Imorgon är det dags för roligheter igen. En färghandel/inredningsbutik i Västerås har en inspirationskväll tillsammans med bland annat House of Philia. Och som om inte det vore nog så ska jag dit tillsammans med världens bästa Bea.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Sara
    17 april, 2013 at 07:41

    Hihi va kul att se vad nån annan tar för bilder med kameran! Fina!

  • Reply
    Helena - amelia.se
    18 april, 2013 at 12:26

    Halloj! Vad kul att du tittade in hos mig. Alltid så härligt att få ”träffa” nya bloggare. Ska kolla runt på din sida nu.

    Visst är kartor drömska. Håller med dig, kan sitta i evigheter och drömma mig bort. Det är väl just det, att man kan drömma sig bort till andra, ofta varmare, platser.

    Ha en fin torsdag!

  • Reply
    Amanda
    18 april, 2013 at 04:01

    Vilka härliga bilder du fångat!

    Men justja, då ses vi ikväll på Öbergs, ska bli mysigt!

    Och det där med datorskärmar och färger, puuh, ingen lätt sak heller. Men jag tror att jag har lyckats komma underfund med att det är min laptop som har ett kallt och ”fel” ljus. Men hur man ändrar den? Ja det är frågan!

    Kram på dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.