livet trädgård

EFTERLÄNGTAD LÖRDAGMORGON

Det blev en sån där skön efterlängtad lördagmorgon! Vaknade halv sju till fågelkvitter och såg solen skina där utanför. Låg kvar en stund för att försöka somna om, men gick till sist upp.

efterlängtad lördagmorgon

Jag tassade upp och gjorde mig i ordning för en ny dag. En dag i solen.

efterlängtad lördagmorgon

Gjorde gröt till mig och förberedde för en sekond breakfast tillsammans med tröttmössan lite senare.

Igår kväll var det riktigt skönt ute. Eftersom jag jobbat och haft saker på kvällarna så har jag knappt fattat att det blivit fint väder. Så skönt att stänga ner jobbdatorn för helg. Min dotter kom över. Vi badade tillsammans och hon stannade även på middag. Jättemysigt!

efterlängtad lördagmorgon

Jag har också kastat ut annonser på marksten som vi tagit bort i samband med att vi rev förra huset. Hade det varit tillräckliga mängder så hade vi självklart använt de i de nya stenläggningarna vi ska göra. Men det blir inte bra att använda lite gammalt och fylla ut med ny. Det blir alldeles för stora färgskiftningar. Så, istället för att köra stenarna på Återbruket så har vi sålt dem. I alla fall en del av dem än så länge. Det har varit stort intresse så det mesta försvinner nog snart. Skönt att bli av med!

efterlängtad lördagmorgon

Efter en efterlängtad lördagmorgon blir det som sagt en dag i solen. Vi kommer att jobba vidare med nya frukostaltanen och röja lite inför nästa helg då vi kommer att hyra en grävmaskin.

Nähäpp, tröttmössan har vaknat och vi ska göra frukost. Ha en toppenlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.