resor - långa & korta

Höstfest på Fotografiska del 3/Galej och nåt ännu mera oväntat

Gladys del Pilar

Gladys del Pilar

De skorna hade inte jag sagt nej till

De skorna hade inte jag sagt nej till

När vi väl tog oss från restaurangen i Gamla stan, via det läskiga garaget, och var framme vid Fotografiska så konstaterade vi att vi just missat Plura. Surt! Men, Clubkillers (skön Ska-musik) spelade och var riktigt bra. Vi minglade runt med ett varsitt vinglas och kände oss snygga och tittade på fotoutställningen. Såg poeten Bob Hansson. Efter en stund spelade Gladys del Pilar. Hon kunde leverera hon. Helt klart över förväntan. Vilket ös!

En bit in i spelningen såg jag en tjej i publiken som såg ut att vara hämtad direkt ur filmen Niceville. Svart, touperat hår, smycke i håret, viftande med en solfjäder. Sjöng och dansade med världens skönaste gung. Och, en stund senare hände det mest oväntade. Såg en väldigt kort kille i kostym och slips. Han dansade järnet, busvisslade, gapade och sjöng. Och vi skrattade i smyg (för att det såg så härligt ut). Fördomar, nä tycker ni? Sen konstaterade vi att det var en av TV4’s reportrar! Hahaha, underbart! Vem det var? Vill ni veta? Tja, vi får väl se om jag avslöjar det senare…

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lotta
  16 oktober, 2012 at 01:26

  Härlig kväll!! Skön stämning verkar det vara, allt på topp! Såklart jag blir lite nyfiken nu….;)

  Kram

  • Reply
   Lena
   17 oktober, 2012 at 07:59

   Mmmm.

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  16 oktober, 2012 at 07:33

  Men bästa bruttan, vilka inlägg du gör… I Like!!!
  Må så gott och jag längtar till nästa avsnitt!!!
  kraam

  • Reply
   Lena
   17 oktober, 2012 at 07:59

   Haha, tack!

 • Reply
  Svägerskan
  16 oktober, 2012 at 02:19

  Det var nice att komma ut i ”storstan” lite 😀

  • Reply
   Lena
   17 oktober, 2012 at 07:59

   Ja, eller hur!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.