livet

2012 – året som gått

Förra årets nyårslöfte var bl a att träna på att ta det lugnt och njuta. Det har jag lyckats rätt bra med.

Januari var som vanligt fyllt med mycket jobb, men också en del umgänge. Februari lockades jag av Emmas blogg och åkte på Blogg-event i Malmö. Det inspirerade mig till att börja blogga. Mars var månaden då jag tog klivet in i bloggvärlden. I mars blev det after work och annat umgänge när jag inte väntade på våren.

I april fick vi ett manligt moster i trädgården och firade Sista April på riktigt. I maj åkte jag och maken på en weekend till underbara Tällberg och gjorde klart vårt 2-åriga bordsprojekt. Juni bestod mycket av stensättning på framsidan och vi firade midsommar i husvagnen.

Juli var månaden då jag lärde mig skillnaden på Surkulla och Morkulla. Vi åkte på husvagnssemester och det blev en hel del dopp i poolen, trots den regniga sommaren. I augusti blev det en del svampplockning och pappa fyllde 70. I september körde hela familjen go-kart och jag och maken fick äntligen grönt kort.

 

I oktober var vi på höstfest på Fotografiska museet och dottern blev myndig. Den mörka och regniga hösten innehöll trots allt en del soliga stunder. November var månaden då jag öppnade min kreativitets-lucka och plötsligt började skapa saker. Året avslutades med en vecka i Sälen. Det får symbolisera bland det jag tycker allra mest om; att vara ute och röra på mig, och att sitta framför brasan och njuta.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helene
  31 december, 2012 at 07:04

  GOTT NYTT ÅR fina du!

  Kram

 • Reply
  Lotta
  31 december, 2012 at 09:18

  Ljuvliga bilder och ett spännande år!

  Nu kör vi 2013…härligt att dela det med dig!

  Kramar
  Lotta

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.