livet trädgård

SPABADET HÄGRADE EFTER ETT UPPEHÅLL

Spabadet hägrade verkligen. Det var så härligt att krypa ner där i fredags kväll efter ett uppehåll på några veckor. Sen vi köpte det för snart 2 år sen så har vi badat varje fredag och lördag, utom då vi varit bortresta.

Spabadet hägrade

Sen vi köpte husbilen har det blivit lite mindre frekvent använt. Särskilt senaste tiden då vi varit ute med den varje helg. Men det är ju helt självvalt och inte så att någon av oss tycker nåt annat. Vi väljer att vara ute med bilen nu, medan det kommer att vara mindre framåt våren och sommaren. Låter bakochfram kanske, men så blir det för oss. Vi kommer att behöva, och vilja, bli mera färdiga i trädgården med stensättningar och planteringar. Så framåt april-maj så blir det mera hemmahelger.

Spabadet hägrade i fredags kväll efter romprovning på golfklubben. När vi ändå var hemma passade det bra att ta sig ett dopp. Så skönt! Jag passade på att köra igång massagestrålarna på min stela nacke. Känner mig priviligerad som har tillgång till det!

Nu har vi en ny vecka efter ett trevligt husbilsdygn i Strängnäs. En ny vecka som startar med ett par dagars intensivt bokslutsarbete.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.