trädgård

BORDE MAN SKÄMMAS?

 

Borde man skämmas eller borde man inte bry sig?

 

IMG_7576 IMG_7575

Ja, så här såg det alltså ut fram till i förmiddags. Vi byggde ju denna låda och planterade häck i den i somras. Sen prioriterade vi (jag) bort tiden att lägga täckbark runt plantorna. Jag tyckte vi behövde vila lite också. Jag vet inte om vi borde skämmas eller inte eftersom vi lät det gå så långt. Men jag har kommit så långt i kravställandet mot mig själv att jag prioriterar att inte jobba ihjäl mig. Eftersom maken inte kommit riktigt så långt så sätter jag stopp för honom också.

IMG_7577

Självklart blev resultatet att ogräset har haft party där i den härliga jorden. Så till den milda grad att vissa plantor verkar nästan ha blivit kvävda.

 

IMG_7579 IMG_7578

Men idag var det dags att ta kampen. Det blev ju ganska bra arbetshöjd när jag satte upp hinken i lådan, sen var det bara att mata på.

 

IMG_7580 IMG_7581

Känns så bra att det är klart. Förlåt Grannarna för den dåliga utsikten! Nu får vi hoppas att det inte hinner växa så mycket fram till våren.

Jodå, jag hann baka matbröd, fota kläder till försäljning, ta in kuddar och plädar från loungen, och släpa växter fram till garaget också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.