livet

DET KOM EN INBJUDAN TILL ETT GLAS VIN

Jag fick ett sms på jobbet i måndags. Det var en inbjudan till ett glas vin hos svärisarna. Eehh, ett glas vin en måndagkväll bara så där. Det kändes inte helt självklart. Vi misstänkte att nåt skulle firas, men kom inte på vad det kunde vara.

En inbjudan till ett glas vin
En inbjudan till ett glas vin

De hade dukat upp lite ost, kex och vin när vi kom dit. Vi fick gissa vad det var som skulle firas. Ganska snabbt listade Andreas ut vad det var. Det var på dagen 50 år sedan de flyttade in i det nybyggda huset. Svärmor har skrivit dagbok i många många år och hon hade benkoll. Japp, till och med klockslaget. Klockan 13.45 kom flyttlasset.

1969 började svärfar bygga huset. Han gjorde det mesta själv samtidigt som han jobbade heltid. Vid byggstarten var Andreas då bara ett år och hans lillasyster skulle strax komma. Ett år senare flyttade de alltså in, då Andreas var två år och hans lillasyster tio månader. Jag kan ju ana att det var ett intensivt år, minst sagt!

Kul att hon hade koll på datumet och kul att fira 50 år i huset.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sallys hus
  8 juni, 2020 at 09:02

  Wooow va coolt…
  Och att de bor kvar ännu….bra hus med andra ord,
  Kraaam

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.