livet

Saker att inte reta upp sig på

Orkidéer är bland de vackraste blommor jag vet. Så kraftfulla trots sin sprödhet. Jag har ett antal i sovrumsfönstren och nu börjar de alla blomma vartefter.

Nu ska vi strax åka och storhandla. Har tänkt göra lite (med betoning på lite) julgodis och faktiskt handla den mesta julmaten. Det går ju faktiskt. Skönt att ha det avklarat. Så har man bara färskvarorna kvar som man lätt kan slinka igenom butiken och fånga. Ska man handla allt senare så går det åt så mycket energi att inte reta upp sig på folk som tror att Ica Maxi är en social inrättning och ska ställa sig i flock mitt i gången och prata. Eller att inte reta upp sig på folk som tycker att det är lämpligt att gå saaaakta, saaaakta tre i bredd. Eller att inte reta upp sig på folk som ska bara och parkerar framför butiken när det är så trångt ändå med all snö. Eller att inte reta upp sig på folk som utnyttjar att parkerings-rut-strecken inte syns och parkerar jääätte brett så att färre får plats…. Oj, då. Vad mycket det fanns att reta upp sig på. Vilken tur att jag inte gör det då 😉

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Helenasenklavardag
  8 december, 2012 at 10:39

  Låter klokt att handla i tid! Jag hatar när det är för mycket folk i äffärerna, så antingen väljer jag en bra tid eller en mindre affär!
  Kram helena

  • Reply
   Lena
   9 december, 2012 at 05:08

   Ja, med ditt jobb har du väl förmånen att kunna välja tid. Skönt!

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  8 december, 2012 at 12:38

  Hmm undra om man kan klona sig själv och fixa sånt som man bara önskar skulle vara klart?
  Nee… nu måste jag nog vila lite på soffan innan jag beslutar mig för hur jag ska bära mig åt!!!
  Stooor kram

  • Reply
   Lena
   9 december, 2012 at 05:07

   Kloning har jag funderat på många gånger!

 • Reply
  Lotta
  8 december, 2012 at 01:01

  I tid är bra 😉

  Skönt att slippa stressa och irritera sig.

  Vackra orkidéer du har!

  xx

  • Reply
   Lena
   9 december, 2012 at 05:07

   Stress är inte kul!

 • Reply
  Milla
  8 december, 2012 at 01:31

  Haha känner igen mesta av det där! Det där med parkeringar tänkte jag verkligen på igår, när det är snö så parkerar alla helt galet och det får rum hälften så många bilar på hela parkeringen… Handla när de Saktmodiga och Sociala är ute är hopplöst, dvs de som då träffas och måste snacka av sig i gångarna med kundvagnarna i en solfjäder runt sig…. Kram Milla

  • Reply
   Lena
   9 december, 2012 at 05:07

   Helt hopplöst!

 • Reply
  Helene
  8 december, 2012 at 05:12

  Haha, förstår precis vad du menar 🙂 Jag stör mig också så oerhört på allt det där. Men sen ibland kommer jag på mig själv med att stanna upp mitt i en gång (det händer inte ofta men det händer) utan att tänka på att någon kanske gick bakom. Men jag stör mig ändå 🙂

  Kram

  • Reply
   Lena
   9 december, 2012 at 05:06

   Jo, så är det nog säkert. Att man gör lika dant själv trots att man försöker tänka sig för.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.