livet

Kom å köp


Äldsta sonen går vidare till nya äventyr. Världens bästa 2:a i Uppsala är till salu. Lägenheten har en förhållandevis stor trädgård i perfekt solläge (längst ner i bild). Ligger i ett populärt och jättefint område i Norby. Sällan något objekt är ute i det området eftersom folk trivs och bor kvar helt enkelt. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att det är så fint och att jag skulle kunna tänka mig att bo där.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  creando
  29 januari, 2013 at 01:59

  Jättefin lägenhet! Den kan inte bli svår att få spekulanter till 🙂

  Tack fina du för dina varma hälsningar hos mig…. ♥

  Kramar
  Kicki

 • Reply
  sofia PR
  29 januari, 2013 at 07:23

  Känner ingen som är på väg att flytta just nu men jag lovar att tipsa om jag hör något och lycka till! Förresten, ja:) flytta till Uppsala!

 • Reply
  Lotta i USA
  30 januari, 2013 at 01:12

  Ser jättefint ut!

  Lycka till – säkert säljs den snabbt.

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.