livet

Något nytt

De här lökarna får symbolisera något nytt.

De här lökarna får symbolisera något nytt.

Jag gillar fastigheter. Har jobbat med fastigheter på olika sätt i omgångar. Som sagt, jag behöver något att göra så jag inte ruttnar. Så varför inte plugga.

Så tidigt imorgon bitti styr jag min kosa mot Gävle. Jag börjar då på Fastighetsförmedling B 30 hp 50% och Fastighetsvärdering I 7,5 hp 50% på Högskolan i Gävle. Jag ska dock fortsätta jobba heltid, men bägge kurserna är på distans med några få frivilliga träffar.

Det är inte så att jag tror att det kommer bli en gäspning eller att jag bara ska skumma på ytan och precis glida igenom. Men, jag tror att jag klarar det. Kanske med hjälp av att jag gör tentorna vid ett senare tillfälle och på så vis sträcker ut kurserna. Jag har ju trots allt 2 timmars pendling om dagen till jobbet också. Vi får se.

Jag får försöka känna efter.  Hjärnan tenderar att vilja så mycket mera än vad kroppen orkar. Men svägerskan har lovat att säga till om jag blir knäpp. Ser i alla fall fram emot det här äventyret jättemycket.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Milla
  24 januari, 2013 at 08:42

  Spännande!! Hoppas det går att få till med tid, det brukar mestadels ordna sig med disciplin. Känner mig pluggsugen med, min dotter har börjat läsa sociologi där borta i americat och ooops plötsligt kommer jag ihåg en massa härliga diskussioner man haft under sin studietid, det härliga med att studera.
  kram Milla

 • Reply
  Helene
  24 januari, 2013 at 10:27

  Kul! Det blir säkert jättebra!

  Kram

 • Reply
  Lotta i USA
  25 januari, 2013 at 03:58

  You go girl!!!

  Det här kommer gå finfint. Duktig du är.

  Gillar!!

  KRAM

 • Reply
  Svägerskan
  25 januari, 2013 at 11:46

  Lycka till vännen!!

 • Reply
  Linda
  26 januari, 2013 at 08:46

  Åh, det låter jättespännande! Och det är ju faktiskt himla kul att plugga. Det där kommer du klara galant tror jag och man behöver lite utmaningar. Du har ju tid att läsa när du pendlar, om du inte kör bil vill säga.

  Kram Linda

 • Reply
  Malin - Stjärnflocka
  26 januari, 2013 at 08:13

  Så spännande! Det är så roligt att läsa…:)
  Kram Malin

 • Reply
  Fru Sederblad
  26 januari, 2013 at 08:49

  Åh, vad häftigt!! Lycka till, det klarar du galant!

 • Reply
  sofia
  28 januari, 2013 at 01:00

  Lycka till! Vad kul och vad modig du är som kastar dig in i något nytt!:) Hoppas du får en mild start på nästa vecka;)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.