livet

FOTBAD SOM EN SKÖN AVSLUTNING

Att ta ett fotbad som en skön avslutning på en lång ledighet kändes riktigt bra.

Tog ett fotbad som en skön avslutning på en lång ledighet
Tog ett fotbad som en skön avslutning på en lång ledighet

Det här fotbadet fick jag av mina barn för massor med år sedan. Tyvärr blir det rätt sällan använt eftersom jag helt enkelt glömmer bort att det finns. Men i söndags, då jag hade varit ledig 12 dagar, kom jag på att det skulle vara skönt att behandla fötterna lite.

Jag fyllde på med ljummet vatten, hällde i fotsalt och slog på vibrationen. Efteråt filade jag fötterna och smorde in med fotkräm. Så skönt! Och som vanligt undrar man varför man inte gör sånt här oftare. 🙂 Här hittade jag andra fotbad ifall du också vill ha ett (ingen reklamlänk).

De mjuka och mysiga tofflorna står redo att stoppa fötterna i. Det var ett riktigt bra köp, tycker jag. Det är lite lagom stabila undertill med sula. Sulan verkar innehålla nåt slags skum som formar sig lite efter foten. Och sen toppat av det mjuka fluffet. De hittar du här ifall du är intresserad. Just nu till 50%. Här finns flera tofflor.

Samtidigt som jag satt med fötterna i vattnet hade jag också en ansiktsmask.

Det har hunnit gå en vecka av intensivt arbete sedan de här bilderna togs. Nu har det hunnit bli måndag igen efter en extra kort helg, kan man säga. I lördags jobbade jag ju, men lyckades få in en härlig lunchpromenad, som jag berättade om här. Igår var vi till mina föräldrar i Uppsala med mat. Och fikade (egna kaffemuggar). När vi ändå var i Uppsala passade vi på att köpa en handdukstork till nya huset (hade munskydd på!) eftersom det inte gick att välja till från husfabrikanten, till lilla wc/duschen.

Och imorgon kommer husleveransen!! Weeiii!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.