hälsa & friluftsliv

SOLEN LOCKADE OSS UT PÅ EN LUNCHPROMENAD

Idag tog vi en lunchpromenad som avbrott i mitt arbete. Solen lockade oss ut. Jag brukar normalt sett inte jobba på helger, men idag behövdes det. Det är min absolut mest hektiska tid på jobbet nu ett tag framöver så ibland kan det vara behövligt att jobba undan lite i lugn och ro.

Lunchpromenad

Vi tog en lov runt i Vattenparken.

Några änder gjorde oss sällskap.

Härlig lunchpromenad ger energi till fortsatt arbete vid datorn
Härlig lunchpromenad ger energi till fortsatt arbete vid datorn

Jag hade satt mig vid datorn kl 7 på morgonen så det var så skönt att komma ut och få lite frisk luft och liiiite sol på näsan.

Stannade förstås till här och där för att fota. Är solen framme och såna här sötisar simmar runt så ligger det nära till hands att kameran åker fram.

Vi var inte ute så länge eftersom jag behövde jobba vidare och Andreas hade lite att fixa med han också. Med energi från en solig lunchpromenad fortsatte jag att jobba en stund till.

Solig lunchpromenad
Solig lunchpromenad

Nu på senare eftermiddagen har vi tagit en fika och diskuterat och försökt planera vilka typer av garderober vi behöver i nya huset och var vi ska placera dem. Roliga bekymmer. Nu står det en stek i ugnen och vi chillar lite i väntan på att det är dags att fixa potatis och annat. Ha en fin lördagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FOTBAD SOM EN SKÖN AVSLUTNING - Gott för själen
    11 januari, 2021 at 06:43

    […] kan man säga. I lördags jobbade jag ju, men lyckades få in en härlig lunchpromenad, som jag berättade om här. Igår var vi till mina föräldrar i Uppsala med mat. Och fikade (egna kaffemuggar). När vi […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.