livet umgänge

Tomas Ledins rödvin & att sova på dagen

Man sover gott i mjuka lakan från Beach House

Man sover gott i mjuka lakan från Beach House

Efter en intensiv vecka är det skönt att softa idag. Vi hade en jättetrevlig kväll igår hos vänner i Uppsala. Fick den stora äran att vara med och testa Tomas Ledins rödvin. Vi var eniga om att det var så där. A tänkte inte köpa det igen, men jag kan nog tänka mig testa igen, då tillsammans med något annat. Denna gång åt vi ost till. Kan ha varit fel kombo.

Vaknade tyvärr för tidigt i morse. Försökte somna om efter frukost, men lyckades inte. Har försökt göra tråkiga saker som att titta på tv, betala räkningar och städa för att bli trött. Nu ska jag ta en promenad för att få lite frisk luft. Sen ska jag försöka sova lite. Det var inte igår kan jag säga. Alltså att jag sover/vilar på dagen. Inte min grej helt enkelt.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  helenasenklavardag
  27 januari, 2013 at 04:18

  Brukar alltid ha svårt att sova efter en festkväll! kanske inte att somna när man lägger sig, men vaknar alldeles för tidigt! Liksom lite bakfylleångest! Och det gillas inte av mig! Du kommer sova så gott inatt, ska du se!
  kram Helena

 • Reply
  ulrika
  27 januari, 2013 at 06:18

  Spännande med Ledin vinet det har jag inte testat men hört att det ska passa till grillat så det kanske får bli en provsmakning till någon av sommarens alla grillkvällar 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Sara
  27 januari, 2013 at 07:32

  Jag hade också chansen att sova längre i morse men jag klarade inte det utan gick upp strax efter sju. Försöker tänka att det blir en lååång dag men jag är rätt trött nu, halv åtta på kvällen haha:-) Kram Sara

 • Reply
  Fru Sederblad
  27 januari, 2013 at 08:16

  Amen Lena… att sova en liten stund på dagen är ju det bästa ;-)! Absolut bästa!

 • Reply
  Lotta i USA
  28 januari, 2013 at 12:56

  Sussa på maten är min grej 😉

  Lakanen ser ju hur sköna ut som helst. I natt sover du säkert prima!

  OK, så kanske Ledinvin, kanske inte. Värt ett försök med annat än ost.
  Låter bra.

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.