livet

CHAMPAGNE MED TRYFFLAR OCH TAPAS

Vi gick på semester igår och firade med champagne med tryfflar och tapas. Det tyckte vi var ett bra sätt att hylla den efterlängtade ledigheten lite extra. Vädret var dessutom på vår sida så det kändes extra trevligt.

Firade med champagne med tryfflar och tapas när semestern slagit till
Firade med champagne med tryfflar och tapas när semestern slagit till

Andreas hällde upp ett varsitt glas champagne och tog fram två av tryfflarna vi köpte härom dagen.

Det var sen eftermiddag/kväll och solen värmde så skönt. De här fåtöljerna har vi förresten köpt på Jysk. Brukar inte gilla deras saker annars, men de här verkar vara riktigt bra kvalitet och en design i min smak. Vi är supernöjda med det köpet!

champgane med tryfflar och tapas

Detta är nån slags champagnetryfflar inköpta på delikatessbutiken Smak i Enköping. Just de här tryfflarna var goda, men inte bland de bästa jag smakat. Ikväll ska vi dricka upp den andra halvan av flaskan och de andra två tryfflarna. Får se hur de smakar. Säkert bra de också!

Champagne med tryfflar och tapas är ett bra sätt att fira in semestern!
Champagne med tryfflar och tapas är ett bra sätt att fira in semestern!

När vi chillat en stund och fortsatt pyssla med ditt och datt så tog jag fram en tapasbricka som vi köpte på samma ställe. Jag la upp dem på våra små träbrickor från ÖoB.

Ja, ni ser ju hur det ser ut i bakgrunden. Trädäcksbygge och skottkärra. Det gäller att kunna stänga av och inte ”se” eländet när det är dags att koppla av och chilla!

De här brickorna fick bli förrätt. En bra stund senare grillade vi. Middagen var uppäten halv tio så det blev en långdragen kväll, hehe.

Idag ska vi packa klart de påbörjade resväskorna. Imorgon drar vi på roadtrip. Vi ska också till mina föräldrar på landet för att fira Christina-dagen. Den dagen då alla kvinnor i min familj har namnsdag. Vi ger inga presenter. Firandet är mest en anledning att träffas mitt på sommaren. Jamen vi firar ju inga manliga namnsdagar i familjen. Så här såg firandet ut för två år sedan.

Nähäpp, dags att kicka igång den här dagen.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Monica
  24 juli, 2021 at 08:31

  Också köpt de fåtöljerna och med en hel dyna, rygg och sits hänger ihop.
  Mycket nöjda med dem och de stod ute hela vintern utan dynor förstås och under tak. Och gäster kastar sig ned i dem på en gång:-). Ha det så fint nu.

  • Reply
   Lena
   24 juli, 2021 at 09:56

   Jaha, fanns det hel dyna också. Det verkar inte ha funnits för oss att välja på. I alla fall ingen som frågade. Jamen visst är de sköna!

 • Reply
  STENTERASS MED NYTT OCH GAMMALT PIFF - Gott för själen
  18 augusti, 2021 at 06:22

  […] sitta i. De fick hamna på terassen och har använts flitigt till att koppla av, ta en fika eller ett glas champagne. Den där lilla ytan är det enda som varit plant och grus- eller jordfritt så det har varit lätt […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.