livet

En doftexplosion

På väg till jobbet passerar jag massor med syrénbuskar. Alla har syréner utom jag. Jag får bara får sukta. En uppstammad dvärgsyrén står på önskelistan, så snart kanske jag har en egen. Jag har nog oh’at och åh’at över alla bloggvänner som lagt upp den ena fina syrénbilden efter den andra, för igår kom maken hem med en överraskning i vitt och lila.

Och en till liten överraskning. Bästa man kan få! Mmmm, vad det luktar gott. Allt snodde han hos sin syster.

Nä, nu är det dags att fira fredagskväll för första gången den här veckan.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helene
  5 juni, 2012 at 08:37

  Åhh Liljekonvalj! Jag har inte sett en enda i år, & de som är så vackra.

  Fina bilder!

  Kram

 • Reply
  eva
  5 juni, 2012 at 09:42

  Finns inge bättre än liljekonvalj! Har två uppstammade dvärgsyrener och dom bara växer och växer och är alldeles underbara.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.