inredning livet trädgård

Party & enklare projekt

Hemma från Gävle igen. Trött. Det blev ju kanske inte ett hejdundrande hålligång igår med en varsin cider till förfest och nåt glas till middagen och hemgång strax efter 22. Men, vid 3 i morse tyckte min hotellgranne, och ett gäng till, att det var en bra idé att ha party på rummet. Jag behöver nog inte säga att jag inte tyckte det var en bra idé.

Hur som helst. Förutom att jag och C fann oss själva på det blågula varuhuset så hittade jag lite annat smått och gott. Just nu håller jag på med ett lite enklare projekt som maken är eld och lågor över. Känner jag mig själv rätt så kan jag inte hålla mig att visa er innan det är helt klart. På bilden ovan får ni får en liten hint om visst arbetsmaterial som används redan nu.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  mammaxtre
  27 april, 2013 at 07:09

  Att bli störd på natten på det viset är aldrig roligt, fy sjutton!

  Ha det bäst

 • Reply
  creando
  27 april, 2013 at 07:32

  Blev du inte ens bjuden på partyt så var det ju skit!!!! Dålig stil rentav! 😉

 • Reply
  Nilla
  27 april, 2013 at 07:45

  Verkligen dålig stil, ingen fest utan att man själv får vara med. Hatar när det är fest på hotellrum så där.Spännande med ditt projekt:) Kram Nilla

 • Reply
  ulrika
  27 april, 2013 at 11:36

  Oj vad svårt att gissa ditt projekt, någon typ av sänghimmel eller solskydd kanske eller ett fiskenät, nej men fy jag fattar ingenting. Ska bli spännande att se resultatet sen 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  dianasdrömmar
  28 april, 2013 at 06:27

  Spännande projekt 🙂 kram Diana

 • Reply
  Channal
  28 april, 2013 at 05:28

  Kan faktiskt vara skönt att ta det lilla lugna ibland! Cider och ett glas vin det räcker för mig! Det blir party på det med!

  Spännande… ser ut att vara ett projekt utomhus! VISA!! Nyfiken ju!!

  KRAM Anna

 • Reply
  Linda
  28 april, 2013 at 05:55

  Inte kul med hotellgrannar som väsnas på nätterna. Jag har alltid med mig öronproppar men det är inte alltid det hjälper heller.

  Ha det gott!
  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.