Alltså den här glassen gör succé varje gång. Det är helt enkelt världens godaste och enklaste. Den smakar lyxig och avancerad. Det bästa är att den är gjord på nolltid.
Gott för själens glass
1. Vispa 5 dl vispgrädde
2. Vänd ner en burk kondenserad mjölk (som du inte kokar och krånglar, häll i bara)
3. Vänd ner 1,5 grovhackad dubbeldajm (alltså 3 bitar). Eller annan smaksättning.
4. Häll glassmeten i en avlång brödform som du klätt med plastfolie.
5. Frys
Servera gärna med någon syrlig bärsås eftersom glassen är extremt mäktig och rätt söt. Man kan istället för dajmen vända ner cookie cough-smet om man vill. (Hojta till om ni vill ha recept på den också).
Må bäst!
4 Comments
Nilla
13 juli, 2013 at 07:33Jättegod! Brukar göra med vaniljkesella och daim, frysa in också lätt o smakens. Kram
Nilla
13 juli, 2013 at 07:34Nej kelda vanilssås inte kesella flåt
Titti
13 juli, 2013 at 09:25Jag hojtar! Jag gillar inte dajm, men glass och kakor! Så jag vill gärna ha receptet. Kram
BLOGGUTMANING - Gott för själenGott för själen
6 mars, 2018 at 07:31[…] favvo-glass är faktiskt min egen hemgjorda glass. Förutom att den är supergod och smakar superlyxigt så är den superenkel att göra! Vilken bra […]