umgänge

JAG KOM KRYPANDES TILL KALASET

Det är inte varje gång som jag kommer krypandes till kalaset, men i lördags hände det. Det skapade viss munterhet. Jag gjorde mig illa i foten lördags kväll och hade vissa problem att röra mig, kan vi säga.

Syrran hade bjudit in till kalas och Andreas hade ett par gamla kryckor att låna ut. Tur jag kunde dra på raggsockor utanpå lindan 🙂 Så det gick bra att åka.

krypandes till kalaset

Från entrén är det en våning upp till kök och vardagsrum. Eftersom jag är sån nybörjare på kryckor så vågade jag inte hoppa uppför hela trappan med kryckorna så jag kröp upp. Ingen förutom syrran visste om det så de undrade vem som pustade och lät i trappan 🙂 Så jag kom krypandes till kalaset kan man säga. Kul att man kan roa nån 😉

krypandes till kalaset

Om jag uppfattade rätt så hade syrran bakat allt. Väldigt gott och välgjort!

Allt var såklart jättegott, men den där kardemummakakan är fantastisk!

krypandes till kalaset

Småkakor och fruktsallad som komplement är ju alltid fräscht.

krypandes till kalaset

Efter en väldigt trevlig tillställning var det dags att ta sig hem. Jodå, tack det gick bra. Jag åkte på rumpan nerför trappan. Både krypandet uppför trappan och rumpåkningen nerför förevigades på film av den vänliga sambon jag har 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.