umgänge

MYSIG MIDDAG MED TVÅ VUXENBARN

Vi hade en riktigt mysig middag igår. Vi hade bjudit över mellansonen och hans sambo för en kväll hos oss. Lugnt och trevligt. Tid för att prata och umgås.

Det var en fantastiskt härlig lördag. Jag fick först frukost på sängen innan vi gick upp. Solen strålade från en klarblå himmel. Vi varvade förberedelser för middagen med att hänga ute. På bilden har jag blandat ihop bär och frukt till en gino till middagen.

mysig middag

De hade ingen lust att bada så det passade vi på att göra på eftermiddagen. När de sen kom så började vi med bubbel och fetaostcrustader. Vi tycker det är trevligt med snittar till bubbel. Gör man extra mycket eller extra mättande så kan det bli en variant av förrätt som intas i soffan.

mysig middag

Vi tog det lugnt i soffan och efter en lång stund var det dags att förflytta sig till matbordet. Jag missade visst att fota varmrätten, men det var i alla fall krämig fläskfilégryta med sting som jag hittat hos en annan Enköpingsbo och som varit med på Hela Sverige bakar.

mysig middag

Sen var det dags att strössla på riven choklad på bären/frukten och skicka in i ugnen. Det är ju inte direkt nån fotovänlig dessert 🙂 Men god är den. Särskilt med glass till. Mello stod på som lite ”underhållning”. Jag säger det med citationstecken runt för inte är det så värst mycket underhållning enligt mitt tycke. Det är väldigt få låtar jag tilltalas av.

Vi flyttade oss tillbaka till soffan och chillade en stund till innan det var dags för dem att åka hem igen. Det var en sån mysig middag och kväll. Jag pratar ofta med sonen på telefon, men det är ju inte samma sak som att ses. Vi ses oftast när det är födelsedagskalas, påsk eller jul och liknande. Då är vi rätt många och man hinner inte umgås på riktigt. Det hann vi definitivt med igår. Trevligt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.