livet umgänge

KALASANDE I UNDERBART SOMMARVÄDER

I lördags var det ett fasligt kalasande. Kalasande i underbart sommarväder dessutom. De här dagarna har varit så så efterlängtade. Även om jag med mitt gipsade ben inte kan njuta fullt ut.

kalasande

Vi hade bjudit in familjen för ihopslaget födelsedagskalas och morsdagsfirande. Vi brukar göra så eftersom Andreas fyller i närheten av morsdag och det är flera i familjen som bor i andra städer.

kalasande

Det var våra båda föräldrar, Andreas syster och särbo, de flesta av alla mina ungar och bonusdotter med sambo. Det blev långbord som vanligt. Vi hade ju sån tur med vädret så vi kunde duka ute under den stora terassmarkisen och parasollet.

Eftersom jag inte kunde baka och Andreas har så mycket ändå så tvingades vi bjuda på köpefikabröd och tårtor.

kalasande

Jag tog inte en enda bild på fikakalaset, men jag kan lova att det var trevligt. Men väldigt frustrerande för mig att inte kunna fixa och dona och servera. Givetvis fick vi god hjälp. Andreas dotter och sambo, som numera bor i Örebro kom ett par timmar tidigare och hjälpte till att duka. Och min dotter hjälpte till att handla lite blommor och hjälpte mig att hänga upp mina kläder, som låg i ett enda kaos. Jag vill inte belasta Andreas med allt.

kalasande

Min dotter och Andreas dotter och sambo stannade på grillmiddag. Dottern åkte hem efter en stund. ”Gubbarna” badade spabad. Sen hade vi nattgäster som drog iväg efter frukost på förmiddagen.

Vi och syrran och svågern åkte igår till mamma och pappa på landet för att röja på vinden. Myyyyycket saker finns det där.

Det var den helgen det! Underbart väder fick vi iallafall. Så härligt! Nu är det bara att bita tag i ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.