inredning umgänge

Lättillgänglig inredning

SONY DSC

En annan trevlig butik som jag och dottern besökte i Uppsala härom dagen var Tre Generationer Inredning. Så mycket fint och lättillgänglig inredning. Med lättillgänglig menar jag att den är lätt att tycka om, lätt att placera i nästan vilken stil man än har hemma. Dessutom är de så gulliga och trevliga. Nja, inte sakerna då utan mera de som driver butiken.

Trots att jag har flera vinkaraffer så kunde jag inte släppa tanken på den här vackra från Broste. (Även kudden i bakgrunden är en Broste från TGI sen tidigare). Dottern sa att om jag inte köpte karaffen så skulle jag ångra mig. Så jag gick tillbaka. Det var liksom tvunget.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  26 augusti, 2013 at 04:54

  Tre Generationer har verkligen massor av fina pryttlar.

  Kram Linda

 • Reply
  Susanne
  26 augusti, 2013 at 06:06

  Mmm dom kan dom..:-)
  Sen som du sa är dom ju sååå trevliga & gulliga också!

  Kram Susanne

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.