hälsa & friluftsliv livet

Nu är jag väl lite störd

Gävle 1 R IMG_0778

Vaknade innan klockan ringde. Gav mig ut på en löprunda i ett mulet och ödsligt Gävle. Mötte nån som såg ut att vara på väg från ett ställe där han inte brukar tillbringa natten och nån som i mjukisbyxor och rufstoffs var ute med hunden.

Gävle komb 1 R Gävle komb 2 R

Jag var tvungen att stanna stup i kvarten för att fota vackra byggnader

Gävle komb 3 R

och vackra entréer. Nu är jag väl lite störd p g a mitt intresse för fastigheter, men ändå.

Kom hem för nån timme sedan efter två dagar säljteknik och trimning i konsten att sköta sig som mäklare så att man får nöjd säljare, nöjd köpare och nöjda icke-köpare. Fick en drink serverad och snart är middagen klar. Jag ska visst fixa grönsakerna, maken säger I hate to do grönsaks, så det är väl bäst att jag gör en insats. Sen blir det soffhäng framför Jill Johnsson och Searching for Sugar Man. Vi får väl se hur länge jag orkar vara vaken.

Önskar er alla en härlig lördagskväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tittilina
  31 augusti, 2013 at 11:27

  Min man är oxå sån där, hatar att fixa sallad.
  Det verkar visst vara fruns jobb 🙂
  Kram

 • Reply
  Susanne
  1 september, 2013 at 10:18

  Kul att se lite vackra byggnader, jag tycker inte du är störd!

  Önskar dig en fin söndag & start på September
  KRAM

 • Reply
  ulrika
  1 september, 2013 at 02:24

  Åhhh vad mysigt att få se lite bilder från min gamla hemstad 😉 eller min riktiga hemstad är egentligen Sandviken men jag bodde i Gävle ett par år innan jag lämnade södra Norrland helt 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Lotta i USA
  1 september, 2013 at 03:35

  Fint! Gävle levererar. Har halva släkten där och har planerat åka förbi i oktober.

  Grönsakerna är min avdelning med 😉

  Ha en fin söndag!

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.