livet

EN BRUNCH SOM FICK REVANSCH

I lördags var vi på en brunch, som fick revansch och klarade matchen. Vi var på Hotel Best Western Park Astoria här i Enköping, precis som förra året, för en mysig stund.

Vi började med att beställa in ett varsitt glas bubbel. Titta så tålmodigt han sitter och väntar på att jag ska fota färdigt innan han får börja dricka 🙂 Han har lärt sig. Ingen idé att ens försöka. Och faktiskt. Han kan till och med påminna mig ibland, ifall jag glömmer att fota. Det ni!

Brunch på hotell Best Western Park Astoria
Brunch på hotell Best Western Park Astoria

Förra året då vi var där blev vi missnöjda. En hel del mat var slut, det var lite ”sörjigt” och ofräscht och allmänt tråkigt. Nu tänkte vi att stället skulle få revansch.

Vi kom lite tidigare denna gång. Det var fullbokat och skön stämning. Maten var fräsch och fullt tillräckligt utbud på rätter. När vi sippat på bubblet en stund attackerade vi buffén. Gott! När vi hämtat ett par-tre vändor med mat satt vi och hämtade andan en stund.

Som avslutning klämde vi även ner lite ost och kex och nån kaka till kaffet. Det var verkligen en brunch som fick revansch. Denna gång var vi nöjda!

Och som avslutning på eftermiddagen gick vi till ett annat ställe och tog ett varsitt glas champagne. När vi var nöjda ringde vi efter skjuts. Lördagkvällen avslutades sen med en trerätters Halloween-middag med lite extra pysslig dukning och ljusmys. Mer om det senare.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  28 oktober, 2019 at 10:46

  Vilken härlig revansch! (Precis som för oss med The Steam Hotel, dit mannen gärna vill åka en söndag-måndag igen numera, efter att ha varit tveksam inför senaste besöket 😉 ) Minns när du skrev om det förra besöket, skönt att det var så mycket bättre denna gång!
  Låter som en mysig dag!
  Kram och ha nu en ny fin vecka!
  /Maria

 • Reply
  andreas
  28 oktober, 2019 at 05:28

  Om jag lärt mig eller helt enkelt inte bara vågar fingra på läckerheter förtäljer inte historien, men en sak vet jag och det är att en man väntar på att sin kvinna blir klar innan man skrider till verket.
  Älskar dig Lena och tack för en fantastisk brunch och en helt fantastisk dag ❤️❤️

 • Reply
  Ulrica Hållén
  29 oktober, 2019 at 07:34

  Så himla mysigt :). Hihi, jag bara älskar Andreas kommentar här!!
  KRAM bästa du <3

 • Reply
  CHAMPAGNE FICK SÄTTA GULDKANT - Gott för själen
  29 oktober, 2019 at 08:23

  […] fick sätta guldkant på eftermiddagen i lördags. Vi hade varit på brunch på hotellet innan vi tog oss till Bombance för ett […]

 • Reply
  HALLOWEENFIRANDE FÖRRA HELGEN - Gott för själen
  2 november, 2019 at 08:44

  […] en helg utan ett fast datum. Eftersom det var sista helgen i oktober, förra helgen, och vi hade bokat in brunch på eftermiddagen, så tyckte jag det skulle passa bra att fortsätta med lite extra mysig halloweenmiddag samma […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.