hälsa & friluftsliv umgänge

Sommarens sista picknick

 

IMG_0769 SONY DSC

Igår packade maken matsäck sen trampade vi ner till sjön. Det var nog sommarens sista picknick. Det var riktigt varmt fortfarande trots att solen höll på att gå ner. Ändå är det bara tre dagar kvar till september. Sommarens sista picknick kanske, men det skulle inte förvåna mig om höstens första blir redan om några dagar 😉

Imorgon tar jag ut en semesterdag och åker jag upp till skolan i Gävle igen, för höstens första föreläsning. Känner mig såå taggad för det är såå kul! Säljteknik är det som står på schemat den här helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nilla
  29 augusti, 2013 at 07:08

  Vilken vacker bild! Vi får försöka sammanstråla i Enköping snart. åker dit lite nu och då. Ha det så bra i Gävle! Kram Nilla

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  29 augusti, 2013 at 08:34

  Så härligt med kvällspicknick! Lycka till i skolan! Kram till dig!

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  30 augusti, 2013 at 06:29

  Mysigt med sensommarpicknick! Hoppas det går fint idag!

  Kraam
  Petronella

 • Reply
  ulrika
  30 augusti, 2013 at 10:24

  Härligt, man får passa på så länge det går. Hoppas det går bra med säljtekniken – skulle nog inte vara min starka sida 🙂 Får väl se hur jag gör med det halvdöda äppelträdet, jag hade ju också ett olivträd som hämtades in från skogen så man ska väl inte göra något förhastat 😉

  Kram Ullis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.