resor - långa & korta

DET KAN HÄNDA

Det kan hända att vi var lite sena hemifrån och att jag inte vågade köra jättefort eftersom det var mörkt. Det kan hända att busschauffören vid långtidsparkeringen precis skulle ha fikarast. Det kan hända att vi var lite uppstressade. Det kan hända att maken därför lyckades tappa bort boardingkortet mellan kortkontrollen och säkerhetskontrollen (en sträcka på 20 m). Det kan hända att jag var så stressad att jag glömde slänga vattenflaskan innan säkerhetskontrollen och försökte förklara att jag bara hade en pyyytteliten glasögonputsflaska med mig. Det kan hända att mitt resesällskap gapskrattade!

Må bäst!

20131010-112644.jpg

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  helenasenklavardag
  10 oktober, 2013 at 01:54

  Jaa du kan bara säga att jag känner igen mig i allt du skriver, så det är tur att min sambo är lugnet själv. Ha en trevlig resa.
  Kram Helena

 • Reply
  dianasdrömmar
  13 oktober, 2013 at 07:00

  Fniss, så det kan bli 🙂 kram Diana

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  13 oktober, 2013 at 07:31

  Du är så underbar Lena! Kraaam!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.