livet

Advent i vårt hus

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Efter ett antal timmars pluggande kändes det mysigt att få fixa advent i vårt hus. Jag har tänkt under hela hösten att jag måste köpa en ny stor stjärna till vardagsrummet. Vet inte varför jag tyckte det. Den funkade ju alldeles utmärkt fortfarande. Jag hade väl för mig att den var skadad eller nåt.

Lilla granen ryckte jag upp på tomten (nej, jag snattar inte granar på nån annans mark) och satte ner i den coola krukan jag köpte av Susanne i torsdags.

Den stora adventsstaken vann jag på ett lotteri på barnens skola för ett antal år sedan. Den fyller rummet så bra, där det är över fyra meter i takhöjd. Blir så maffigt med långa, charmiga, krokiga svarta ljus till. Årets glögg-flaska är så vacker så den får bilda ett stilleben tillsammans med det andra. Bollarna är från IKEA och ljuskopparna från MIO, båda från förra året.

Imorgon kommer ett recept på saffransbiscotti. Jodå, de blev bra till sist.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Suss
  30 november, 2013 at 08:12

  Så adventsfint du gjort! Jag går bara runt o myser här hemma bland allt advent/vinter pynt. Vilken häftig ljusstake hos dig, kram Suss

 • Reply
  Susanne
  30 november, 2013 at 10:22

  Såå fint du gjort, riktigt adventsmysigt!
  Trevlig advent till dig..:-)

  Kram Susanne

 • Reply
  finurliga fröken
  30 november, 2013 at 10:51

  Men så fint ni har de! Själv ska jag sätta igång på tisdag eller onsdsg med julstöket. Kram och trevlig första advent.

 • Reply
  Tittilina
  30 november, 2013 at 11:19

  Så fint du gjort!
  Jag har fortfarande lite kvar här hemma att fixa och dona med härhemma. Så jag får skärpa till mig imorgon.

  Kram

 • Reply
  dianasdrömmar
  1 december, 2013 at 07:55

  Mysigt ni har det 🙂 kram Diana

 • Reply
  Linda
  1 december, 2013 at 09:56

  Vad fint ni har det. Och fyra meter i takhöjd!!! Wow!! Lite skillnad mot vår lilla hydda. 😉

  Ha det så gott!
  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.