livet

TRE ÅR TILLSAMMANS – NYSS OCH EN EVIGHET

Vi har firat tre år tillsammans. Alltså, var tar tiden vägen?! Det känns både som en evighet sedan och alldeles nyss som vi träffades. I slutet av inlägget kommer ett antal länkar till en del av allt vi hunnit. En sån härlig tid tillsammans!

Firade tre år tillsammans med champagne och middag

Vi kör oftast med samma champagne. Ett säkert kort som vi gillar. Men den här gången blev det annorlunda. Tänkte att vi skulle testa en för oss ny champagne. Hos Maria ser man rätt ofta Guldkulas champagne så det kan ju inte vara fel, tänkte jag. 🙂

Tre år tillsammans - känns som nyss och en evighet
Tre år tillsammans – känns som nyss och en evighet

Andreas hällde upp de äkta gyllene bubblorna. Vi skålade, doftade i glasen, och tog en zip. Mmm, jättegod! Påminner om vår andra favvo, men lite annorlunda. Jomen den kommer vi nog köpa fler gånger.

Hämtmat från Stattshörnan för att lyxa till det

Sen beställde vi mat på Stattshörnan. Dels för att lyxa till det lite en sån här dag och dels för att gynna en verksamhet som säkerligen går riktigt tungt! Vi hade definitivt kunnat sitta där eftersom det var helt tomt när vi hämtade maten. Men vi tänker på borden och stolarna. Man vet aldrig hur väl de saneras.

Hämtmiddag från Statthörnan för att fira tre år tillsammans
Hämtmiddag från Statthörnan för att fira tre år tillsammans

Jag tog torskrygg och Andreas tog pepparbiff. Ett varsitt glas vin till maten lyxade vi till med också. Nöjda med maten som vanligt.

Oj vad mycket vi hunnit på tre år tillsammans

Vi pratade om allt vi hunnit med på våra tre år. Hur det var i början. Hur många resor, roadtrips och utflykter vi hunnit med. Och framför allt har vi hunnit flytta ihop, förlova oss, riva huset och är påväg att bygga nytt. Trots att det känns som vi tagit det lugnt så har vi hunnit med mycket på våra tre år tillsammans! Det blir svårt att toppa de här tre åren, men vi gör väl ett försök. Andreas, älskar dig min knasboll!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Andreas
  20 december, 2020 at 08:14

  Det har varit tre spännande år med en massa roliga upptåg, resor och vardagliga saker. Och tänk att du även fått mig att investera tusentals kronor på vandringskläder och utrustning, det fanns inte på min världskarta innan jag träffade dig..
  Älskar dig till Pluto och tillbaka min fina.

  • Reply
   Lena
   21 december, 2020 at 05:39

   Mm, verkligen spännande! Japp, men du har tagit fram slantarna av helt egen vilja 🙂 Och med bra utrustning blir allt så mycket trevligare!

 • Reply
  Ulrica
  20 december, 2020 at 08:38

  Åh, ni har väl verkligen INTE tagit det lugnt på er resa tillsammans, ni har ju hunnit med hur mycket som helst, men jag gillar det!! Och med en man som typ aldrig är hemma så är jag lite sunt avundsjuk också hur mycket ni gör tillsammans i vardagen <3 <3.
  Stort stort GRATTIS till era 3 år tillsammans. Jag är så glad att ni fann varandra, ni är verkligen gjorda för varandra!
  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   21 december, 2020 at 05:40

   Förstår att det är lite långtråkigt emellanåt när han inte är hemma. Tack, snälla!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  20 december, 2020 at 08:03

  Vilket mysigt inlägg! Härligt när det kan bli så rätt och kännas så bra. Önskar er alla fortsatt lycka och en fin jul!!!

  • Reply
   Lena
   21 december, 2020 at 05:41

   Tack snälla du! Önskar er också en fin jul!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.