inredning livet

Snacka om att en främmande person kommer in i huset

SONY DSC

Många pratar om integritet och att de inte skulle vilja att någon främmande person kom in i huset och städade. Men kom igen. De flesta kvinnor går ju till gynekologen med jämna mellanrum. Då kan man ju snacka om att en främmande person kommer in i huset. Haha.

Vi hade hjälp med veckostädning och fönsterputs tidigare under en lång period. Men företaget vi anlitade skulle lägga ner städverksamheten. Sen har det inte blivit av att se oss om efter någon ersättare.

Jag saknar det verkligen och funderar på att ta hjälp igen. Det kostar förvånansvärt lite när man kan nyttja RUT-avdraget och det är definitivt värt det. Det där med hjälp i trädgården har vi inte provat annat än med gratisarbetande tonåringar och pensionärer då. Det kanske man skulle fundera på också.

Känslan att komma hem till ett städat hem är oslagbar. Ni vet när man tassar in och det känns att någon varit där och att det inte ser ut som när man åkte hemifrån. Det luktar gott och allt känns så fräscht. Och man vill inte sätta ner en endaste liten kasse på golvet.

Hur som helst. Tänkte tipsa om Rena-Hem. Det verkar vara ett seriöst företag som hjälper till med veckostädning, fönsterputs, trädgårdsarbete, barnpassning och vet’e gudarna allt de har. Gillar hemsidan också. Känns fräsch och tydlig och signalerar renhet tycker jag. Dessutom har de en prislista utlagd. Sånt gillar jag. Grejen är bara att de enbart jobbar i Stockholmsområdet. Annars hade jag kontaktat dem direkt. Tips till er i Stockholm alltså.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suss
  14 januari, 2014 at 08:47

  Haha, kul jämförelse! Jag håller med dig inga problem för mig att ha nån här hemma som städade men det har aldrig blivit att vi har anlitat nån… än! Kram Suss

 • Reply
  Åsa
  15 januari, 2014 at 01:37

  Haha…ja så kan man ju också se på saken :)))
  Har aldrig haft någon som städade här hemma, tycker inte städningen är något större problem, vi har ett så litet hus, så städningen går ganska fort att utföra:)
  Kram Åsa

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.