hälsa & friluftsliv livet

Ensam hemma

IMG_0487 SONY DSC

Innan maken drog på tjänsteresa, och jag skulle vara ensam hemma, så fixade han lite enkel mat åt mig. Det hade han verkligen inte behövt. Jag KAN ju faktiskt laga mat. Det är bara det att det ryker ur öronen. Så en fräsch måltid på gravad lax och sallad var så gott. Måste ju nämna att det faktiskt är jag som gjort gravlaxsåsen. Med espresso. Riktigt god. Nämen. Oj. Vem var det som hällde upp i nåt glaset…?!

IMG_0485-side

Men jag hade ju strax innan tagit en härlig löprunda och dessutom slagit personligt rekord igen. Börjar ju undra vad jag hållit på med förut, nu när jag slår rekord på rekord. Det måste vara de nya skorna.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Channal
  15 maj, 2014 at 10:33

  Låter som en perfekt kväll! Snäll man du har! Snart är han hemma igen.

  Kram Anna

 • Reply
  Linda
  16 maj, 2014 at 05:43

  Vilken tur att du fick mat fixad så du slapp vara arg. 😉

  Heja, heja dig för rekordslagning!!!!

  Kram Linda

 • Reply
  Maria Cirillo Å
  20 maj, 2014 at 11:41

  Springskor, helt enkelt! Så sa min dotter när hon var liten, ”springskorna så det går fort”. Härligt att titta in på din blogg och se dina vackra foton. Ni verkar ha det så mysigt. Titta gärna in hos mig. Kram Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.