livet

EN TOPPENDAG FÖR UTEARBETE

Man kan verkligen inte klaga på gårdagen. Det blev en toppendag för utearbete. Lite i kallaste laget, men jag lovar att jag ändå blev svettig!

Jag flyttade stenar från gaveln på garaget till långsidan på garaget. Att flytta sisådär 150-200 markstenar gör en svettig och ger en träningsvärk kan jag lova!

Tanken är att vi ska bygga ett skjul på garagegaveln, så det var tvunget att flytta stenarna. Ett perfekt arbete för mig som gillar att jobba med kroppen, så fick Andreas köra motorsåg. Ja, det var lite virke som behövde kapas ner till lite mer hanterbara bitar.

Innan vi började med trädgårdsarbetet så for vi iväg till färghandeln. Vi ska försöka hitta en färgkulör som vi är nöjda med. Vi verkar rätt överens med vad vi vill ha.

Men det är inte helt enkelt att hitta rätt utifrån små färgprover i butiken, även om man går utanför butiken för att kolla. Vi köpte med oss två provburkar hem och fick med oss pappskivor att måla på. Nja, de känns nog lite för grå mot vad vi tänkt oss. Färgen hade visserligen inte torkat riktigt när vi kollade och det är bara målat en gång. Jag ska måla en gång till idag.

Vi hann med att röja lite i boden också. Ska fortsätta med det idag och sen köra till Återbruket. Skönt att få snyggt och fint och samtidigt kan sakerna få nytt liv. Antingen i någon annans hem eller som värme. Win win!

Idag ska vi fortsätta att röja i boden, måla, och att pyssla ute. Köpa virke till skjulet får vi vänta med. Vi måste göra plats först 😉 Vädret verkar bli lika som igår, kallt men soligt och härligt. Faktiskt minus fem grader just nu! Och den där sömntutan som jag delar kök med, han vaknade halv åtta! Jisses vad har hänt! Det måste vara så att han längtar ut för att städa boden 😉

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lisa
  22 mars, 2020 at 02:51

  Trevlig blogg hit kommer jag fler gånger. Lisa

 • Reply
  NÄR MAN HITTAR SKATTER I SOPHÖGEN - Gott för själen
  23 mars, 2020 at 07:31

  […] två dagars utearbete bland annat med att bära en massa stenar så har jag rejäl träningsvärk idag. Så skön känsla […]

 • Reply
  ulrica
  25 mars, 2020 at 11:34

  Åh vad spännande med ny fasadfärg!! Så himla fint ni gör det 🙂
  KRAM

 • Reply
  SKJULET ÄR NÄSTAN KLART - Gott för själen
  26 april, 2020 at 09:38

  […] tittar tillbaka i bloggen. Kul att se hur lång tid det tog. 21 mars började vi röja plats och välja kulör. Vi pausade med champagne mellan sågning och målning några dagar senare. Samma helg hade vi […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.