livet

Vem är jag då?

 

SONY DSC

Glömmer själv alltid läsa andras presentationer på bloggarna, så jag tänkte att det var läge att presentera mig själv i ett inlägg. Till alla nya (och gamla) bloggisar – vem är jag då?

Bloggar för att utmana min fyrkantiga excelhjärna. Bloggar om sånt som gör gott för själen. Min själ. Förhoppningsvis även din. Jag undrar fortfarande vad jag ska bli när jag blir stor. Jobbar med ekonomi i en ledande roll nästan en timme hemifrån. Har lite för mycket energi för mitt eget bästa så jag tränar på att softa. Går rätt bra faktiskt.

Älskar att trippa runt på NK i heals, men älskar också att hasa runt omejkad i raggisar. Älskar att festa (med eller utan alkohol) och älskar också att ha picknick på en stubbe i skogen. Älskar storstadens puls men älskar också att sitta på en bänk vid sjön. Älskar att prata och skratta mycket men älskar också att sitta tyst och filosofera. Älskar att resa till världsmetropoler och shoppa, men älskar också att hänga på mig en ryggsäck och gå längs en vandringsled.

Älskar solen. Försöker ta en löprunda emellanåt. Måste ha jämn tillförsel av föda, annars blir jag inte kul att tas med. Får paradoxalt nog allergiska utslag av bara tanken på att laga mat. Om jag nån gång ändå måste stå vid spisen så ryker det ur öronen. Minst.

Är nybörjare på golf. Gillar whisky och godisbilar. Dock inte samtidigt. Ibland tycker folk att jag är rolig.

Hur fantastisk jag eventuellt är tänker jag inte säga. Det får ni upptäcka själva istället.

Må bäst!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Channal
  10 maj, 2014 at 08:30

  Vi älskar samma saker förutom whiskey! Storstadspuls och shopping i höga klackar eller sitta på en brygga och vifta med tårna och lyssna till måsarna. Det är jag =)

  Kul att få veta lite om dig!

  Trevlig Helg! KRAM Anna

 • Reply
  Den där Victoria
  10 maj, 2014 at 09:00

  Härligt presentation och jag som har haft äran att fått hänga lite med dig kan instämma i att du är en synnerligen trevlig och rolig person.

  Kram Victoria

 • Reply
  Helen i Vilrummet
  10 maj, 2014 at 11:03

  Det låter som du älskar LIVET!
  Tack för din presentation 🙂
  Kram Helén

 • Reply
  Linda
  10 maj, 2014 at 11:12

  Underbar presentation av en fantastisk människa. Jag är så glad att jag har lärt känna dig genom bloggandet och att vi nu även ses live och förhoppningsvis kommer att fortsätta med det resten av våra liv. 🙂

  Kram Linda

 • Reply
  mammaxtre
  10 maj, 2014 at 04:18

  Vilket härligt inlägg!

  Trevlig kväll

 • Reply
  Home2tiny
  10 maj, 2014 at 08:39

  O jag hoppas att jag får lära känna denna underbara Lena den 30 augusti, hade varit sååå kul att komma, men som alltid får jag ta det lite som det kommer…..Ha en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

 • Reply
  Erikas Taktila stunder
  10 maj, 2014 at 08:44

  En härlig presentation !
  Kram Erika

 • Reply
  helenas enkla vardag
  10 maj, 2014 at 10:54

  Vilken härlig presentation. Några likheter har vi allt.
  Kram Helena

 • Reply
  Victoria Glosemeyer
  11 maj, 2014 at 04:06

  Du verkar vara en härlig människa, jag log när jag läste din presentation! Nu ska jag se vad du skrivit om bloggeventet i augusti, spännande!
  Kram

 • Reply
  Maria Cirillo Å
  11 maj, 2014 at 08:43

  Härlig läsning om dig.
  Kram kram

 • Reply
  frida svensson
  14 maj, 2014 at 09:21

  VIlken underbar presentation! Jag kände spontant att ”åh den tjejen gillar jag”! Så go och härlig du verkar!

  Kram på dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.