resor - långa & korta

Dottern drar till USA

SONY DSC

Har glömt berätta hur det gått med dotterns USA-studieplaner. Vi var ju på information under senvintern. Jodå hon har kommit in. Och vi gläds med henne, att hon kan uppfylla sina drömmar hon haft sedan hon var barn, men samtidigt känns det så jobbigt. Det är ju rätt långt till California. Om hon skulle behöva oss, menar jag. Men jag försöker tänka att allt som kan hända där kan också hända här.

Sen hon fick besked om intagningen så har vi lagt ner åtskilliga timmar på administration i olika former. Jag är sååå glad att jag har erfarenhet av att lirka, tjafsa och trixa med myndigheter och lösa problem. Och jag är så glad att jag har det flexibla jobb jag har. Ett tag kändes det som ett låst läge, men vi hittade en lösning. Mer om det sen. Alltid kan det hjälpa någon.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Home2tiny
  25 juni, 2014 at 10:35

  Wow vilket äventyr, en upplevelse för livet. Själv bilade jag runt i USA när jag var tjugo, en resa jag aldrig glömmer. Kika gärna in tillmig där jag skickar vidare en sommarlista, men bara om du har tid o lust såklart. Kramisar Tina

 • Reply
  Milla
  25 juni, 2014 at 10:51

  Å vad kul!! Har funderat på hur det gått. Yey, vet ju precis vad ni går igenom, eller rättare sagt hur känslan är runt det där med avstånd och allt… fast jag måste säga att det funkar ju hur bra som helst med Skype och ha kontakt via meddelanden och saknaden blir inte lika påtaglig, eller oron ;=) Det är ju SÅ mkt att fixa runt allt, min dotter har ju lagt ned massa jobb kring det och skolsystemet är ju helt annat, helsnurrigt när man ska sätta sig in i det. Hon pluggar härhemma nu, 2 kurser på distans som visade sig vara stentuffa — de hade hon inte riktigt räknat med. kram Milla

 • Reply
  AktivaDagar
  25 juni, 2014 at 11:49

  Spännande! Även om jag kan gissa att det även är viss vånda för en själv när ens barn ska ut på de stora äventyren… Fast man vill att de ska åka… Är ju inte riktigt där än med mina barn… men snart så… 🙂

 • Reply
  helenas enkla vardag
  25 juni, 2014 at 09:32

  Men gud! Min jobbarkompis dotter ska också åka till Kalifornien i höst, dom kanske kommer till samma klass. Spännande!!
  Kram Helena

 • Reply
  Maria
  26 juni, 2014 at 09:23

  Underbart med ungdomar som vill uppfylla sina drömmar. Förstår dock din mammaoro. Hon kommer klara sig finfint!
  Kram
  Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.