resor - långa & korta

MARIEFREDS CAMPING – VI ÄR OCKSÅ SÅLDA

SONY DSC SONY DSC

För er som följer mig via Instagram ( @gottforsjalen ) vet att vi tillbringat helgen på Mariefreds camping (med utsikt över Gripsholms slott). Det kändes onekligen lite fånigt eftersom det bara ligger ett stenkast hemifrån och ett skutt ifrån jobbet. Typ. Men flera vänner har rekommenderat den campingen. Och vi är nu också sålda. Så himla mysigt ställe. Lummigt, lite olika avdelningar, fräscha toaletter och duschar, inte så stort och promenadavstånd till stan. Det är vad vi värdesätter.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Första husvagnslunchen för säsongen blev förstås sill, potatis, gräddfil, gräslök och alkoholfri öl. Medan maken kokade potatis gick jag på blomjakt. Man måste ju ha lite vackert på bordet även när man campar.

Nu har vi kommit hem, tömt husvagnen med blixtens hastighet och slängde oss i det 30-gradiga vattnet. Skönt att bada av sig lite solstrålar.

Mer från vår mysiga helg kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  life's Silver ilning and i
  8 juni, 2014 at 08:19

  Tack förtipset, mysigt att åka iväg på lite minisemester. Kram Pernilla

 • Reply
  Maria Cirillo Å
  8 juni, 2014 at 09:22

  Vad mysigt det verkade. Jag är ingen campare men när jag läser din blogg blir man sugen. Sommar, sol, sill och blommor. Lovely. Din bikini är kanonfin.
  Kram på dig
  Maria

 • Reply
  Lotta i USA
  8 juni, 2014 at 09:55

  Ah, läckert! Ibland känns en plats så annorlunda om man upplever den på ett annat sätt. Låter toppen! Bilderna är fab Lena. Svensk sommar galore – finns inget bättre.

  KRAM!

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  9 juni, 2014 at 09:57

  Underbart! Jag ääälskar Mariefred!

 • Reply
  Milla
  9 juni, 2014 at 10:28

  Vad härligt! Inte behöver man åka långt, men mar är ju ruggigt fantasilös ibland att uppskatta det som finns nära. Det är ju så mycket smartare på många sätt att undvika sitta i en bil för länge — och njuta av tiden istället. kram Milla (varit ifrån bloggvärlden ett tag)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.